Home » » Vaša kosa otkriva kakvi ste u krevetu

Vaša kosa otkriva kakvi ste u krevetu

Written By Admin on srijeda, 16. siječnja 2013. | 05:18


Jeste li strastvena zavodnica, senzualna sirena ili sramežljiva slatkica?

Kosa i vrsta frizure okolini komunicira kako se žena osjeća u svojoj koži, barem to tvrde stručnjaci iz psihologije. Dakle, nije svejedno preferirate li nositi kosu podignutu u repu, raspuštenu, dugu ili kratku... Sve to govori nešto o vašoj osobnosti, ali i to tome kakvi ste po pitanju seksualnosti – jeste li prava vatrena prskalica ili pak nešto umjerenija koketa...

Naravno, većina nas kombinira nekoliko frizura, no za potrebe ovog teksta i "karakterizacije" osobina – odlučite se za frizuru koju najčešće imate i u kojoj se najugodnije osjećate.

Kosa podignuta u rep

Iako se drugima može činiti da su žene koje vole kosu podignutu u jednostavni rep pomalo nevine, stručnjaci tvrde da su upravo ove žene poprilično odvažne u krevetu. U stvari, podizanje kose s lica (otkrivanje lica) i očiju, umjesto skrivanja, pokazuje da se radi o ženi koja ima puno seksualnog samopouzdanja.

Da biste još više usavršili svoje sposobnosti vođenja ljubavi – iznenadite svog dragog (i samu sebe) tako da malo usporite sebe. Pokušajte se koncentrirati na što dulje vođenje ljubavi i predigru.

Uvijek uredna i sređena

Ako vam je stalo do toga da vam kosa uvijek izgleda uredno, čak i kada ste u trenucima opuštanja, i ako preferirate uredne podignute frizure – vi volite red i dosljednost, pa čak i u ljubavnom i seksualnom životu. Vi znate što volite i želite da to tako i ostane, bez nekih prevelikih eksperimentiranja. Isto tako, vi ste, zapravo, najsretniji kada vodite riječ, pa tako i u seksu. Više volite imati glavnu riječ nego pratiti njega.

Isprobajte nešto drugačije. Znamo da vama neće biti teško predati svu kontrolu njemu, no pokušajte. Večeras mu dopustite da vas zaveže i s vama radi što god poželi. Vi se samo opustite i uživajte!

Raspuštena, slobodna i divlja kosa

Ako volite nositi raspuštenu kosu i onaj blago valoviti, pomalo raščupani look – to znači da vam je ugodno u vlastitoj koži. Vi ste vjerojatno veoma opuštena i bezbrižna osoba, i po pitanju života, ali i ljubavi i seksa. Vi ćete se prepustiti uraganu strasti bez ikakvog straha ili razmišljanja. Ako vam dođe želja za tim – prepustit ćete se "činu" gdje god i kad god. Moglo bi ste reći da ste vi san svakog muškarca, no ponekad je dobro potegnuti kočnicu, posebice ako je riječ o posve friškoj vezi. Ne želite ga odmah prestrašiti, zar ne?

Kosa podignuta u raščupanu pundžu

Djevojke koje vole ovu frizuru uživaju u muškoj pažnji (i instinktivno naslućuju da je ova frizura jedna od najdražih muškarcima). Vrat je najsenzualniji i veoma seksualan dio ženskog tijela, a njegovo otkrivanje je podsvjesni način koketiranja sa suprotnim spolom. Idealna predigra za vas je srkanje pića kroz slamčicu, dobacivanje i primanje intenzivnih pogleda punih strasti, te duboki senzualni poljupci. Vi ste posve svjesni svoje seksualnosti i znate njome baratati i u "horizontali".

Bob – izvana hladna, iznutra vrela

Žene koje nose ovu frizuru imaju klasičan elegantan stil, dobro se razumiju u modu i trenutna zbivanja u svijetu. I vi volite red i preciznost, i možete djelovati pomalo hladno. No prava je istina veoma daleko od toga, tako se i ispod vaše naoko hladne vanjštine krije užarena unutrašnjost. Onaj koji probije vašu zaštitnu vanjsku ljušturu mogao bi se poprilično iznenaditi vašom drugom personom koja se budi kad padne večer i zajedno se zavučete pod toplu deku.

Kratka kosa

Ove su žene odvažne, stvrde stručnjaci. Žene koje imaju "muda" nositi veoma kratku kosu, znaju tko su i što žele u životu. One su originalne i ne žele pratiti većinu. A takve su i u krevetu. Vi ste spremni na apsolutno sve. Ako vam se prohtije bit ćete prava vražica koja će ga maramom svezati za krevet i onda ga zadirkivati jezikom, isto tako kada niste "za" jasno ćete mu dati do znanja da je sve što večeras može dobiti možda malo maženja u krevetu. Ako si to zasluži spremanjem ukusne večere za vas.

A kad je u pitanju boja kose?

Plavuše su seksi, crvenokose svojeglave, a brinete dobre djevojke... Je li to zaista poruka koju šalje vaša kosa? Saznajte i što boja vaše kose govori...

Crvena kosa - Općenito crvenokose žene smatraju se živahnima, svjesnima vlastite vrijednosti, spremnima da vam su lice istresu što zaista misle i zavodljivima, otprilike kao Scarlett Johansson u “ Avengersima”. Crvena boja povezuje se s vrućinom  - usijane glave i temperamentne, ali i totalno seksi. Još jedna važna stvar za crvenu boju jest – samopouzdanje. Ovu boju naprosto morate znati nositi!

Crna kosa – ove se žene često smatraju egzotičnima, zavodljivima, odvažnima, kompliciranima i misterioznima. Recimo, nešto kao seksi starleta Olivia Munn. Crnokose muškarci vole jer očekuju divlji provod u krevetu.

Smeđa kosa - brinete slove kao odgovorne, dobre djevojke, djevojke koje će muškarac odvesti kući i upoznati ih s majkom. One su i izvrsne prijateljice, netko s kim se mogu dobro zabavljati i u krevetu i van njega.

Plava kosa – svi smo čuli za onu – "Plavuše se najviše zabavljaju". One se često smatraju seks bombama, no s druge strane isto tako ih ne uzima uvijek za ozbiljno. Plava kosa je kao i visoke pete – znak stava i samopouzdanja. Osim toga, ljudsko oko najviše privlače svijetle boje, što znači da je moguće i  da privlače najviše pažnje.

Share this article :

Objavi komentar